Novice

Spoštovani, rok za oddajo naročila odvoza kosovnih odpadkov je potekel. O naslednji akciji odvoza kosovnih odpadkov vas bomo pravočasno obvestili.

Svoje cenjene stranke obveščamo, da bo od ponedeljka, 11.09.2017, na voljo naročilo odvoza kosovnih odpadkov za gospodinjstva. Naročilo bo mogoče preko spletne strani (pod zavihkom "Naročilo kosovnih odpadkov") ali preko obrazca, ki ga pošljete po pošti na sedež našega podjetja, na elektronski naslov ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) ali po faksu najkasneje do 22.09.2017.

več

Svoje cenjene stranke obveščamo, da bo od ponedeljka, 29.5.2016, na voljo odvoz nevarnih odpadkov od gospodinjstev. Razpored po prevzemnih mestih najdete v priponki.

več

Predstavljamo ulične zbiralnike - okolju in gospodinjstvom prijazno zbiranje e-odpadkov in odpadnih baterij.

več

Spoštovani, rok za oddajo naročila odvoza kosovnih odpadkov je potekel. O naslednji akciji odvoza kosovnih odpadkov vas bomo pravočasno obvestili.

Svoje cenjene stranke obveščamo, da bo od četrtka, 13.04.2017, na voljo naročilo odvoza kosovnih odpadkov za gospodinjstva. Naročilo bo mogoče preko spletne strani (pod zavihkom "Naročilo kosovnih odpadkov") ali preko obrazca, ki ga pošljete po pošti na sedež našega podjetja, na elektronski naslov ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) ali po faksu najkasneje do 20.04.2017.

več

V okviru projekta LIFE Gospodarjenje z e-odpadki družba ZEOS, d.o.o. smo v petek, 14. 10. 2016, lansirali 15 uličnih zbiralnikov v Kidričevem. Nove ulične zbiralnike smo tako pospremili na ekološke otoke v občinah Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Kidričevo, Majšperk, Podlehnik, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Trnovska vas, Videm, Žetale in Zavrč.

 

več

2013 © Vse pravice pridržane | Čisto mesto Ptuj d.o.o. - Izdelava spletne strani: Agencija NOVELUS d.o.o.