Obvestila

Termin pobiranja odpadkov v občini Dornava in Destrnik je sobota 4. januar in ne petek 3. Januar.

POZOR!!!

Prosimo vas, da zdravila in baterije prinesete ločeno od ostalih nevarnih odpadkov. Tekočine se prevzemajo samo v zaprtih posodah. Nevarni odpadki se prevzemajo ob navzočnosti kemika.

več: Plan zbiranja nevarnih odpadkov

V občini Videm si prizadevamo nadgrajevati obstoječi sistem ločenega zbiranja odpadkov in tako zasledovati nacionalne in evropske smernice, ki narekujejo, da se čim več odpadkov ločeno zbere in nato odda v nadaljnjo predelavo (na primer recikliranje). V ta namen smo pričeli tudi z ločenim zbiranjem odpadnih oblačil in tekstila.

več: Ločeno zbiranje odpadnih oblačil in tekstila v občini Videm

V občini Duplek si prizadevamo nadgrajevati obstoječi sistem ločenega zbiranja odpadkov in tako zasledovati nacionalne in evropske smernice, ki narekujejo, da se čim več odpadkov ločeno zbere in nato odda v nadaljnjo predelavo (na primer recikliranje). V ta namen smo pričeli tudi z ločenim zbiranjem odpadnih oblačil in tekstila.

več: Ločeno zbiranje odpadnih oblačil in tekstila v občini Duplek

2018 © Vse pravice pridržane | Čisto mesto Ptuj d.o.o. | Izdelava spletne strani: Agencija NOVELUS d.o.o. | Izjava o zasebnosti | Pravno obvestilo o piškotkih