ZA ČLOVEKA

Naša prednostna naloga, ki smo si jo zadali, je ustvarjanje dodane vrednosti za naše stranke in celotno družbo. Zato skušamo s fleksibilnostjo ustreči potrebam in pričakovanjem naših strank. Zagotavljamo inovativne in posameznikom prilagojene rešitve za danes in jutri. Za naše sodelavce smo zanesljiv in pošten delodajalec. Naša dejavnost zahteva timsko delo, zato so zadovoljni in motivirani sodelavci temelj našega uspeha.

ZA OKOLJE

Zavedamo se, da področje našega delovanja vpliva na človeka in naravo. Zato si prizadevamo za vračanje surovin v krogotok in z viri skrbno ravnamo, s tem pa ohranjamo okolje za vse generacije. Transparentnost in skrbnost sta pri nudenju naših dejavnosti - sortiranju, predelavi in uporabi odpadkov – za nas samoumevna. Z neprestanimi ukrepi za varovanje podnebja spodbujamo tudi ozaveščenost javnosti o ekoloških tematikah.

ZA PODJETJE

Dosledno sledimo načelom podjetja in ravnamo premišljeno. Stremimo k učinkoviti organizaciji procesov v celotni verigi gospodarjenja z odpadki. Delujemo v skladu z jasnimi cilji in razvijamo perspektive za učinkoviti napredek. Strankam zagotavljamo varnost in transparentnost naših storitev ter nenehno krepimo zaupanje v podjetje. Tehnološka modernizacija in konstante izboljšave omogočajo konkurenčnost in krepijo vrednost podjetja.

 

SOUSTVARJAMO PRIHODNOST

Čisto mesto Ptuj d.o.o. je odgovoren in zanesljiv partner pri izvajanju storitev gospodarnega ravnanja z odpadki. Kot naš prispevek za življenja vredno okolje se izrekamo za sodobno, ekološko gospodarjenje z odpadki. Filozofija našega podjetja je usmerjenost k strankam in trgu, k kakovosti in k sodelavcem.

Postavljamo nova merila na področju gospodarnega ravnanja z odpadki na slovenskem trgu!

2018 © Vse pravice pridržane | Čisto mesto Ptuj d.o.o. | Izdelava spletne strani: Agencija NOVELUS d.o.o. | Izjava o zasebnosti | Pravno obvestilo o piškotkih